Opties:
Plaats advertentie
Mijn advertenties
Wijzig advertentie
Verwijder advertentie
Code verloren
Adalert

Contact Webmaster
Rubrieken:
Antiek en kunst
Audio video apparatuur
Auto's
Banen, personeel & opleidingen
Boeken
Bouwmateriaal en tuin
Caravans en campers
Computers: Hardware
Computers: Software
Dieren en toebehoren
Diversen
Elektronica en witgoed
Fietsen en accessoires
Foto en dia apparatuur
GSM en telecommunicatie
Horeca
Inrichting en meubels
Kinder en baby artikelen
Kleding en schoenen
Motoren en bromfietsen
Muziek en instrumenten
Speelautomaten
Sport, fitness & lichaam
Vakanties en vliegreizen
Verzamelen, hobby
VHS DVD cameras/films
Watersport en boten
Welke groep
Woningen te huur
Woningen te koop
Zakelijke artikelen
Favorieten:

Uitleg...

Tips:
Zon aan Huis - Zonnepanelen
Tweedehands.Zoekhulp.nl
Marktplaats.Pagina.nl
TeKoopGezet.nl

Home    >    Rubrieken    >    Algemene voorwaarden


Algemene voorwaarden

Voorwaarden
Marktman.nl is een gratis service die particulieren de gelegenheid biedt artikelen te kopen of te verkopen. Aan- en ver-kopen geschieden voor eigen risico van de gebruikers van deze service. Marktman.nl is op geen enkele wijze aansprakelijk voor schade die voortvloeit uit de bemiddeling via de website maar zal wel medewerking verlenen bij misbruik of overtreding van de Nederlandse wet. Marktman.nl is in geen geval aansprakelijk voor (gevolg)schade die voortkomt uit geplaatste advertenties!

Advertentie eisen
De geplaatste advertenties worden gecontroleerd op hun inhoud. Er mag op deze site niet geadverteerd worden met materiaal/onderwerpen welke enkel geschikt zijn voor volwassenen (18+). Hiermee doelen wij op sex gerelateerde advertenties en wapens. Uiteraard worden ook illegale software, films en muziek geweigerd!

Dieren
Het te koop aanbieden van stamboomloze Staffordshire TerriŽrs of kruisingen hiervan welke in overwegende mate gelijkende zijn aan de Pitbull TerriŽr is bij de Nederlandse wet verboden. Dit is beschreven in de GWW (Gezondheids- en welzijnswet voor dieren). Wet van 24 september 1992, houdende vaststelling van de Gezondheids- en welzijnswet voor dieren (Gezondheids- en welzijnswet voor dieren [Versie geldig vanaf: 01-01-2002].

Artikel 73
Het is verboden dieren, behorende tot door Onze Minister aangewezen soorten of categorieŽn van dieren te fokken, in Nederland te brengen, te koop aan te bieden of te verkopen. Het is verboden dieren behorende tot ingevolge het eerste lid aangewezen soorten of categorieŽn van dieren voorhanden te hebben. Ingevolge het eerste lid worden slechts aangewezen soorten of categorieŽn waarvan de dieren een gevaar kunnen opleveren voor de veiligheid van mens of dier.

Wetboek van Strafrecht
Art. 48. Als medeplichtigen van een misdrijf worden gestraft: 1. zij die opzettelijk behulpzaam zijn bij het plegen van het misdrijf
2. zij die opzettelijk gelegenheid, middelen of inlichtingen verschaffen tot het plegen van het misdrijf.

U als adverteerder zal moeten vermelden dat beide ouders in bezit zijn van een FCI staboom, zijn gechipt en voor de American Staffordshire Terriers moet ook een MAG test gedaan zijn. Ook de pups dienen in bezit te zijn van een stamboom en een chip.

Andere honden die onder deze wetgeving vallen:
De American Staffordshire Terrier
De Fila Brasileiro
De Dogo Argentino
De Mastino Napoletano

Honden en katten mogen niet voor de 8ste week verkocht worden.
Ook mogen de dieren niet voor de 7de week van de moeder gescheiden worden.

WetsArtikel 39 GWWD
Het is verboden dieren van bij algemene maatregel van bestuur aangewezen soorten of categorie van dieren van het ouderdier te scheiden voordat die dieren een bij die maatregel vastgestelde leeftijd hebben bereikt.

Privacyverklaring
De gegevens die verstrekt worden aan Marktman.nl zijn uitsluitend bestemd voor het functioneren van de service en worden niet vrijgegeven aan derden. Bij overtreding van de Nederlandse wet zal Marktman.nl op verzoek van opsporinginstanties medewerking verlenen bij opsporing.Marktman in het algemeen:
Copyright 1999-2007 Marktman.nl | Algemene voorwaarden
Hoofd partners: Tweedehands.zoekhulp | Andere Partners...